Du kan
portionsanrette lakserullerne med salat som en forret eller skære dem i lidt
tyndere skiver og anrette dem på et fad som en lille snack.
4 personer.
Arbejdstid: 20 min.
#
6 skiver koldrøget
laks
200 g friskost eller
flødeost naturel
1 spsk cremefraiche
salt og peber
Rævesauce:
1½ spsk stærk sennep
½ spsk brun farin
eller tyktflydende honning
½ spsk vineddike
1½ spsk neutralt
smagende olie
1 bundt dild
salt og friskkværnet
peber
Tilbehør: grøn salat
evt. brød
*
LÆG lakseskiverne på
et stykke pergamentpapir eller bagepapir. Lad dem lappe lidt ind over hinanden.
RØR osten med
cremefraiche, salt og peber, og smør blandingen i et jævnt lag på laksen.
Tril sammen til en
rulle.
Pak rullen sammen i
papiret, og læg den i køleskabet, til den skal skæres i skiver.
PISK sennep med
farin, vineddike og lidt salt.
Pisk olie i
dråbevist, til saucen får en cremeagtig konsistens.
Tilsæt finthakket
dild, og smag til med salt og friskkværnet peber.
SKÆR lakserullen i
skiver.
Anret med salat og
rævesaucen.
Server evt. med
brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin