Logo

Lakserilette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g laksefilet eller havørred
200 g røget laks uden ben
2 skalotteløg
50 g rogn fra laks eller havørred
1 limefrugt
1 bundt purløg
1 pasteuriseret æggeblomme
1 tsk Dijon sennep
½ dl olivenolie
75 g smør
salt og peber
 
Læg fileterne i en gryde med koldt vand og salt.
Varm den op til det koger og tag den straks af varmen.
Lad fisken køle af i vandet.
Skær den røgede fisk i små stykker og kom den i en skål sammen med klippet purløg. Den kogte fisk plukkes i stykker og kommes ved.
Riv det grønne af skallen på limefrugten.
Saften presses og skallen blancheres heri i ca. ½ minut.
Hak skalotteløgene fint.
Æggeblommen kommes i skålen med laks og røres sammen med sennep, salt, purløg, skal og saft fra limefrugten, løgene, rognen og det bløde smør.
Smages til med salt og peber.
Stilles i køleskabet i en time.
Skal smøres på ristet brød ved serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her