Logo

Laksemousse med kørvel-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

300 g laks uden skind og ben
100 g torsk uden skind og ben
4 dl piskefløde
3 æg
2 tsk koncentreret tomatpuré
3 spsk cognac
salt og peber

Kørvel-creme:
1 ¾ dl cremefraiche 18% (l. bæger)
4 spsk finthakket kørvel
saft af ½ -1 citron
salt

salatblade
hvidt brød

Blend fiskekødet med tomatpuré til det er akkurat jævnt. Rør fløde og æg i, og smag til med krydderier og cognac. Kom farsen i en velsmurt 1-liter-form, og bag den i vandbad ved 170° i ca. 50 minutter, til moussen er hævet og gennembagt. Afkøl helt inden den skæres i tynde skiver og anrettes med kørvel-creme og salat.
Brød gives til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her