Logo

Laksemousse med nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g laksefilet
½ dl hvidvin
½ dl vand
2-3 kviste dild
1 lille laurbærblad
salt
peber
100 g røget laks
2 bl. husblas
1 dl piskefløde
lidt hakkede pistacienødder

Damp laksefileten i hvidvin, vand, dild og laurbærblad. Den skal kun lige være gennemkogt. Tag laksen op af gryden. Si lagen og gem den. Køl laksen af. Skær lidt af den røgede laks i strimler og læg dem i bunden af en springform. Hak hurtigt resten af den røgede laks samt den dampede laks i food-processor sammen med kogelagen.

Udblød husblasen og smelt den i vandbad. Kom husblasen i laksefarsen. Pisk fløden stiv og vend den i. Kom farsen i formen og glat den til. Kom lidt hakkede pistacienødder øverst og dæk farsen til. Lad den stå køligt til næste dag. Vend moussen ud på et fad og pynt med grønne asparges.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her