Logo

Indbagte muslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

muslinger fra dåse
Dej:
100 g hvedemel 
3 spsk olivenolie
lidt salt 
1 glas lunkent vand
et par æggehvider
 
Hvedemel røres lind med olivenolien, lidt salt og et glas lunkent vand.
Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt.
Vend æggehviden i dejen.
Dejen kan krydres efter ønske med paprika eller chili eller hvad der nu passer til det som skal dybsteges i den.
Fritureolien varmes op til ca 180°C - brug et stegetermometer.
Muslingerne vendes i hvedemel, dyppes i dejen, og steges gyldne i olien, lægges på fedtsugende papir.
Tips: Du kan også bruge friske muslinger, så skal de bare lige koges først.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.729 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her