48 kogte snegle
150 g frossen butterdej
1 løg
125 g champignon
200 g smør
75 g skinke
2 fed hvidløg
1 æggehvide
1 æggeblomme
salt
peber
Tø butterdejen op. Pil og snit løget groft. Rens champignonerne og hak dem fint.
Brun 20 g smør på panden, rist løg og champignon heri ca 15 min. Drys med salt og peber. Stil blandingen til afkøling.
Skær skinken i små tern. Rør resten af smørret blødt i en skål, hvor skinke, presset hvidløg og champignon tilsættes.
Læg en snegl med lidt lage i hver form. Fordel smørblandingen over.
Rul dejen tyndt ud, ca 4mm. Stik dem ud med en rund form på størrelse med formene. Smør kanterne på formene med æggehvide. Læg dejen over formene og tryk kanterne fast. Der pensles med æggeblomme.
Sæt formene i en varm ovn ved 220 º i ca 12 min.
Tips: Til denne ret er det nødvendigt, at have nogle meget små ovnfaste forme.