Logo

Indbagte trøfler med salt og smør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Truffes a la croque au sel
Pro persona

2 rengjorte trøfler på hver 30 g eller 2 gode, vilde svampe
350 g (cirka) brøddej (se opskrift på Sødt fladbrød eller Olivenbrød)
2 små klatter usaltet smør
½ tsk groft havsalt

Forvarm ovnen til 230ºC. Rul dejen ud i 1 cm tykkelse. Pak hver trøffel ind i en klat dej, og bag dem i varm ovn, til de er hævede og gyldenbrune. Luk dem op ved bordet, og lad hver deltager selv dosere salt og smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.052 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her