800 g Østersø laksefilet renset for ben
4 stk kogte æg, hakket
2 spsk hakket kørvel
2 spsk hakket estragon
2 spsk hakket Skalotteløg
½ spsk Knust sort peber
4 dl Chardonnay eddike
4 dl Olivenolie
1 stk Blomkåls buketter
10 stk Knust sort peber
1 bdt Løvstikke plukket
2 stk Skalotteløg skåret i ringe
40 stk Bagte hele mandler med skal
½ dl Olivenolie
Laksen pensles med olivenolie og krydres med salt og sort peber, bages i ovnen ved 150ºc ca. 12 min. De hk. kogte æg blandes med kørvel, estragon, skalotteløg og sort peber. Eddiken koges ind til ⅓ del og tilsættes æggemassen som piskes med olivenolien til den bliver dejlig tyk og cremet. Blomkålene ristes på en pande med olivenolie i ca. 30 sek. Hvorefter mandler, løvstikke, sort peber og skalotteløgs ringene tilsættes og smages til med salt.
Maden anrettes pænt og med masser af følelse…