oksefilet
sechuan-peber
salt, sort peber, sukker
olie
julesalat
1 ½ dl hvidvinseddike
Chilistrimler
Ingefærstrimler
Knuste peberkorn
Thailandsk fiskesauce
Citronsaft
Arrowroot
Hakkede forårsløg
Knus sechuan-peber, salt og peber i en morter. Pensl kødet med olie og rul det i krydderierne.
Pensl en rygende varm pande med olie og steg den hurtigt på alle sider.
Skær julesalaten i tynde skiver og drys salt på.
Hæld eddiken i en kasserolle sammen med lidt sukker, chili og ingefær. Kog det op og lad det simre lidt.
Hæld det over julesalaten.
Lav en dressing ved at komme lidt vand i en gryde sammen med peberkorn.
Tilsæt lidt fiskesauce, citronsaft, sukker, arrowroot og forårsløg.
Lad det simre let.
Skær fileten i tynde skiver og server med salat og dressing.