Dette er en fantastisk
måde at hæve den ydmyge supermarkeds grillkylling til en nem frokost. (Eller du
kan bare bruge dine stegte kyllingerester). Tilføj alles foretrukne
retro-ingrediens i øjeblikket - fransk løgsuppeblanding - til den hakkede
kylling og bacon, og det er bestemt til at blive din nye airfryer-opskrift.
10 min forberedelse. 40
min kogetid. 24 portioner
# Ingredienser
200 g bacon, finthakket
60 g smør
60 g almindeligt hvedemel
375 ml (1½ kopper) hønsefond
200 g cremefraiche
400 g hakket grillkylling
1 spsk hakket frisk purløg
6 plader frossen butterdej, lige optøet
1 æg, let pisket
* Tilberedning
Varm en stor stegepande op over medium høj varme.
Tilsæt bacon og steg i 2-3 min eller indtil de er gyldne.
Tilsæt smørret. Kog under omrøring indtil smeltet.
Tilsæt melet. Rør hønsefond i og bring det i kog.
Rør cremefraiche, kylling og purløg i.
Fjern fra varmen. Stil i køleskabet til afkøling.
Skær hvert stykke butterdej i 4 firkanter.
Placer 2 spsk kyllingeblanding i midten af hver firkant.
Skær dejen diagonalt i 3 lige brede strimler langs fyldets
lange sider.
Fold korte ender over fyldet. Fold en stribe dej over
fyldet.
Fold endnu en strimmel ind fra den modsatte side, let
overlappende.
Læg strimler over fyldet, indtil de er helt lukket. Pensl
med æg.
Læg 6 kager i en XXL airfryerkurv.
Steg ved 190 °C i 10 min. Gentag med de resterende kager.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------