Små lækre hapsere, måske til forretten eller tapasen. Klik
her og se, en god opskrift på laks til forret. Nye kartofler med laks, dild og
creme på kun 20 min.
Servering til 8 personer.
# Ingredienser:
8 kartofler, nye, små
2 stykker varmrøget laks
1 potte dild
8 tsk skyr eller cremefraiche
8 tsk mayonnaise
salt og peber
*
Sådan gør du:
1. Kog og pil kartoflerne.
Lad dem afkøle og del dem i halve på tværs. Stil dem på et
fad.
2. Skær laksen i 16 tern.
3. Rør skyr og mayonnaise og smag til med salt og peber.
Klip dildspidser.
4. Placér en tsk creme på hver kartoffel, så dildspids og
til sidst den røgede laks.
TIPS: Sæt evt et lille træspid i hver, for at holde sammen
på det.
Energi/pers 76 kcal Protein 4.4 g. Kulhydrater 4.6 g. Fedt
4.6 g. Fedtenergi 53 %