1 lille fuldkornsfranskbrød
400 g kyllingebrystfilet
1 rød peber
1 grøn peber
1 "stang" bladselleri
2 spsk olie
3 spsk majs
2 tomater
0.1 l stærk chilisauce
Tabasco
150 mozzaralla ost
salt og peber
Skær toppen af brødet og og tog det meste af indmaden ud med en
spiseske.
Skær kød og grønsager i fine tern.
Peber og selleristykkerne skla nu steges i meget varm olie.
Tilsæt majs og tomat-ternene og lad det stege kort.
Tilsæt nu chilisauce for at binde det hele sammen.
Smag til med tabasco, salt og peber.
Skær mozzaralla osten i tynde skiver og tilsæt halvdelen til blandingen.
Fyld nu blandingen i det udhulede brød, læg de sidste skiver mozzaralla
ost ovenpå, og dæk brødet af med den afskårne top.
Bages ca 10 min ved 160ºC (150 varmluft) i en forvarmet ovn.
Tips: En god og spændende forret hvis resten af middagen står i de
mere eksotiske landes tegn.