Logo

Hummer med romersk salat på toast og lakserogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let forret til 4 personer

# Ingredienser 
Kogt plukket hummerkød efter behov
4 stk ristet brød
1 dl nedkogt hummerbisque
1 fast romaine salathoved skåret i kvarte
2 spsk lakserogn tilsmagt med salt
saft af ½ citron
krydderurter til pynt

* Tilberedning 
Anret romaine salat vendt i varm hummerbisque på ristet brød.
Fordel hummerkødet ovenpå og pynt med lakserogn og krydderurter
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her