Logo

Hellefisk Maison 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Røget Hellefisk
100 g Slikaspargs
400 g Spinat
4 ½ dl Piskefløde
10 g Smør
1 g Muskatnød
4 stk Toastbrød
1 stk Tomat
1 dl Eddike
4 stk Æg
2 dl Vand
Salt
peber

Røget hellefisk skæres i skiver. Spinaten skylles og blancheres og hakkes groft,derefter sauteres i gryden, indstil at vandet er fordampet. Piskefløde tilsættes og koges jævn. Æggene pocheres i vand og eddike.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.885 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her