Logo

Hellefisk med rød pesto og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g røget hellefisk, i skiver
Toastbrød, ristet
Rød pesto

Salat:
1 l blandede salat blade, i mindre stykker
2 dl kogte vilde ris eller blanding af alm. + vilde, afkølede
Små krydder tomater, i halve
Lidt oliven, fx. Kalamata
Citronsaft

Kog risene efter anvisning på emballagen.
Lad dem afkøle – evt. over vandbad.
Bland ingredienserne til salaten.
Smag til med citronsaft samt salt og peber.
Bred pesto på brødet og skær det i mindre stykker.
Dæk med hellefisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.161 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her