Denne ret ser både godt ud og smager himmelsk.
2 røde peberfrugter
2 flåede tomater
1 fed hvidløg
3 ansjosfileter
1 spsk olivenolie
friskkværnet peber
1 spsk balsamicoeddike
Havtaske
1- 2 spsk blandede peberkorn (grønne, sorte, lyserøde og hvide), knuste
2 spsk hvedemel med top
Salt
olie
Kom olivenolie i en gryde sammen med strimlede peberfrugter og ryst godt rundt til peberfrugten er godt branket og ristede i kanterne.
Tilsæt flåede tomater, hvidløg og ansjosfileter, som alt sammen er hakket og lad det simre ved svag varme i ca. 25 minutter.
Efter de 25 minutter kommes det i foodprocessoren og pureres groft.
Pureen kommes i en sauceskål og tilsættes lidt friskkværnet peber og balsamicoeddike og røres godt rundt.
Skær havtasken i skiver af 2 cm’s tykkelse.
Bland hvedemel, knuste peberkorn og salt og vend havtasken deri.
Steg dem på panden i olie i ca. 2 minutter på hver side og drys til sidst lidt salt på.