Logo

Gravad Kalveculotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg afpudset kalveculotte

Marinade:
1 dl groft salt
1 dl sukker
1 spsk blandede (sorte, hvide, rose) letknuste peberkorn
2 spsk tørret persille
3 spsk blandede tørrede krydderurter fx. basilikum, salvie, oregano, timian.
1 dl balsamico eddike

Salat:
9 spsk olivenolie
3 spsk vineddike
1 spsk dijon sennep
1 lille finthakket løg
6 spsk fint klippet purløg
3 spsk fint klippet persille
1 spsk fint klippet basilikum
blandet salat fx. lolla rossa
3 faste mangofrugter (alternativt papayafrugt eller appelsin)

Marinering:
Bland salt, sukker, peberkorn, persille og krydderurterne sammen og gnid culotten godt med blandningen.
Kom culotten og balsamicoeddike i en frysepose.
Pres luften ud af posen så marinaden omslutter kødet og luk posen tæt.
Læg posen i køleskabet 3-4 døgn og vend posen ind imellem
Tag kødet op af posen og tør den godt af og skær den i meget tynde skiver.
Anret kødskiverne på en tallerken.
Skræl mangofrugterne, skær dem i tynde både og læg dem ved kødet.

Salat:
Bland olie, sennep, løg og krydderurter sammen og skyl salaten.
Anret salatblade ne på tallerkenen med kødet og hæld krydderurteolien over.

Tips: Gravad kalveculotte kan holde sig en uge i køleskabet og kan fryses.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her