Logo

Gratineret jomfruhummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratineret jomfruhummer

20 friske jomfruhummere
Pynt: 4 blade frisk  basilikum
Tilbehør: 1 stk citron

Sauce:
1 dl hvidvinseddike
1 dl vand
2 æggeblommer
250 g smør
3 knivspids karry

Pil halen af hummerne og læg dem på en tallerken.
Kom vineddike og vand i en gryde.

Kog op og fjern gryden fra varmen.

Pisk energisk æggeblommer i til en let konsistens.

Smeltet smør piskes i lidt ad gangen.

Temperaturen skal være højest 80°C, ellers skiller saucen.

Til sidst blandes karry i efter smag.
Hæld varm sauce på jomfruhummer og sæt i ovn under grill i 3 min. på 230°C.
Server straks med citronbåde og pynt med basilikum.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her