Logo

Gratinerede rejer på spid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g Royal Greenland luxus rejer
100 g smeltet smør
3 fed hvidløg
2 spsk hakket persille
½ tsk salt
Hatting lux baguette, hvede
12 træspid

Smørret smeltes. Knust hvidløg, persille og salt tilsættes.
De optøede rejer sættes på spid, som lægges i et ovnfast fad. Hvidløgsblandingen hældes over, og rejerne steges i en 225°C varm ovn i ca. 5 min.

Serveres straks med brød.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her