Logo

Friturestegte squash-blomster

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 helt friske squash-blomster hvor yderblade og "kerne" fjernes og
resten af blomsten skylles let og tørres med kraftig køkkenrulle dyppes i
en pisket frituredej af:
120 g hvedemel - bedst er rismel
1 æggeblomme
250 ml iskoldt vand


De panerede squash-blomster frituresteges 1,5-2 min i varm jomfru-olivenolie
Nydes som tilbehør til aperitiffen eller som en let forret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her