Logo

Friturestegte skaldyr, fisk og calamari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g Calamari (otte-armet blæksprutte)
200 g hummerhaler
200 g friskpillede store rejer
12 hele ansjoser (evt. dybfrost)
pizzamel
let olie til friturestegning
citronbåde

Alternativt kan bruges dybfrosne blæksprutteringe.
Ansjoser kan være vanskelige at få fat i.
I stedet kan bruges meget små sild (skarpsild).
Skær blæksprutterne i ringe og fjern fangarmene.
Skyl hummerhaler, rejer, ansjoser og blæksprutter godt og tør dem i køkkenrulle.
Vend stykkerne i pizzamel og steg nogle få ad gangen i en jerngryde med hed olie, til de er lysebrune.
Læg dem over på fedtsugende papir og drys med salt.
Det hele anrettes på et hvidt fad og serveres med citronbåde og eventuelt hakket bredbladet persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her