Flødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker.
Server den fx som forret.
Til 4 personer Tilberedningstid: ca. 10 min. Køletid: 1 time
#
1 ds matjessildefileter, ca. 200 g
1 stort løg
1½ dl piskefløde
1 tsk presset citronsaft
2 spsk finthakket dild
groftmalet peber fra kværn
2 hårde pærer/æbler
*
1. Lad sildefileterne dryppe grundigt af og skær dem i
fingertykke skiver på skrå.
2. Pil løget og skær det i meget tynde skiver.
3. Bland sild og løg i en skål.
4. Bland fløde, citronsaft, dild og peber og hæld blandingen
over sildene.
Stil skålen koldt i 1 time.
5. Skær frugterne midt over og tag kernehusene ud.
Skær frugten i tynde både og vend den ned i sildeskålen.
6. Silden serveres med kogte kartofler eller groft brød og
smør.