Logo

Flødekaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g flødeost 70+

1 dl cremefraiche 18%

2 tsk citronsaft

1 spsk frisk purløg

køkkensalt

peber

4 skiver franskbrød

100 g stenbiderrogn

Pynt:

iceberg salat

2 tomater

1 spsk frisk purløg

 

Flødeosten moses med en gaffel og røres op med cremefraiche, finthakket purløg, citronsaft, salt og peber.

Først fordeles flødeostblandingen på det ristede franskbrød og herpå lægges stenbiderrogn.

Pynt med salatblade, purløg og tomatbåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her