Logo

Festtarteletter med ratatouille og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 8 festtarteletter:
½ Squash
½ Aubergine
1 Rødbede
3 fed Hvidløg
1 Løg
Olivenolie

Alle grønsager skæres i skiver/strimler og ristes i olivenolien. Dette fyld kommes i tarteletterne. Pesto lægges på toppen og gratineres i ovnen ved 200º i ca. 3 minutter.

Pesto:
½ bdt basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
25 g parmasanost
1 dl olivenolie

Basilikum blendes med hvidløg, pinjekerner, parmasanost, og olivenolie tilsættes under blendningen. Smag til med salt og peber.
Pynt: Frisk basilikum.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her