Få gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og
prikken over i'et er den indkogte balsamico.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15
min. Kogetid: 8 min.
#
1 dl balsamico
1 fennikel
2 pærer
1 spsk olie
50 g blå ost eller brie ost
evt. valnødder
salt og peber
*
Kom balsamico i en lille gryde, og lad det koge, til det
bliver sirupsagtigt ca. 8 min.
Rens fennikelknolden, halver den, og skær stokken ud.
Skær den i papirtynde skiver med et mandolinjern eller en
skarp kniv.
Vask eller skræl pærerne, udkern dem, og skær dem i tynde
skiver eller både.
Vend fennikel og pærer sammen med olie, salt og peber, og
anret på 2 tallerkener.
Fordel osten over salaten i små brud, og dryp med den
indkogte balsamico.
Drys evt. med hakkede nødder.
Server som forret eller dessert.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin