Logo

Fadet fra Provence

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 auberginer
2 zucchini
olie
3-4 fed hvidløg
timian
merian
meget klippet persille
2 grønne peberfrugter
2 røde peberfrugter
8 tomater
smør
salt
peber
rasp

Auberginerne vaskes og skæres i strimler sammen med de to zucchini og dette let steger i olie med det meste af de knuste fed hvidløg, krydres med timian, merian og lidt salt samt lidt af persillen.
Peberfrugterne skæres i strimler uden kernerne og disse let steger i olie få min.
Nu skæres tomaterne i ret tykke skiver og lægges i et smurt ovnfast herover resten af hvidløgsfeddene, lidt salt og resten af persillen, rasp drys ses over .

Gratineres i ovnene ved 250º i 5 min. Anrettes i en bunke på et fad, og udenom de varme auberginer, zucchini og grønne samt røde peberfrugter.

Fin ret med lune flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.175 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her