Logo

Farsbrød med gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket svine- eller oksekød
¼ l. piskefløde
2 finthakkede løg
1 glas eller 250 g friske finthakkede champignoner
50 g koncentreret tomatpuré
1 tsk hvidløgssalt
groftkværnet peber
2 spsk hvedemel
15 g smør
1 æg
30-40 g gorgonzola-ost
250 g mozzeralla-ost

Ovnen indstilles på 185ºC.
Et ovnfast fad smøres.
Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, hvedemel, tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, (salt), peber og champignoner.
Det hele kommes i fadet, og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozzarella.
Resten af piskefløden hældes over.

Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 40-50 minutter.
Farsbrødet serveres i skiver med ris eller pasta til.

Tips:
Du kan også ligge halvdelen af farsen i fadet, ligge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozzarellaen ud over

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her