500 g hakket svine- eller oksekød
¼ l. piskefløde
2 finthakkede løg
1 glas eller 250 g friske finthakkede champignoner
50 g koncentreret tomatpuré
1 tsk hvidløgssalt
groftkværnet peber
2 spsk hvedemel
15 g smør
1 æg
30-40 g gorgonzola-ost
250 g mozzeralla-ost
Ovnen indstilles på 185ºC.
Et ovnfast fad smøres.
Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, hvedemel, tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, (salt), peber og champignoner.
Det hele kommes i fadet, og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozzarella.
Resten af piskefløden hældes over.
Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 40-50 minutter.
Farsbrødet serveres i skiver med ris eller pasta til.
Tips:
Du kan også ligge halvdelen af farsen i fadet, ligge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozzarellaen ud over