225-300 gram rå pillede hakkede rejer
1 tsk presset hvidløg
1 tsk finthakket frisk ingefær
1 lille løg finthakket
1 sammenpisket æg
1 spsk Maizenamel
1 flûte
3-4 spsk sesamfrø
olie til dybstegning (friturestegning)
friske korianderblade hakket (til pynt)
Rør en fars af rejer, hvidløg, ingefær, løg, æg, salt, peber og Maizenamel.
Stil den i køleskabet i mindst 2 timer.
Skær flûten i ca. ½ cm tykke skiver og smør et tykt lag rejefars på den ene side.
Dyp denne side omhyggeligt i sesamfrø, så rejefarsen bliver helt dækket.
Klap sesamfrøene godt fast til farsen med hånden.
Varm olien i en wok eller en frituregryde og dybsteg rejebrødene med den farserede nedad i flere hold i ca. 2-3 minutter, til de begynder at blive gyldenbrune rundt om kanterne.
Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle og server dem rygende varme, pyntet med korianderblade.