Logo

Djævleæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store æg
2 tsk dijonsennep
½ tsk salt
peber
lidt tabasco
1 -2 spsk yoghurt
2 spsk persille
4 sherrytomater

Æggene hårdkoges. Rør lidt rundt i vandet i starten, så vil blommen komme til at ligge i midten.De kogte æg overføres direkte til koldt vand, pilles og deles i halve.

Tag forsigtigt blommerne ud af de kolde æg med en teske, og rør dem med de ovennævnte ingredienser. Massen skal være ret cremet.

Den kommes tilbage i hviderne, enten med sprøjtepose eller med en teske. Pynt evt. med persille.

Som forret anrettes æggene med lidt salat, fx feldsalat og brøndkarse, og som fingersnack blot på et fad sammen med cherrytomater, radiser og måske små, syltede agurker. Giv rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
6205-01-2010 15:38:50 karen
Denne er da OK, men er der ikke nogen som har en opskrift på noget lidt mere djævelsk en den smule tabasco ?

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her