Majssuppen er fyldt
med rejer og krydderier og er velegnet som forret
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: 30 min. Fryseegnet. 4 personer
#
Majssuppe:
1 løg
2 stængler
bladselleri
25 g smør
3-4 kviste timian
(eller 1 tsk tørret)
1 tsk stødt chili
400 g majskerner (se
Tips)
7½ dl mælk
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
200 g pillede rejer
brøndkarse
evt. brød
*
PIL løget, og snit
det fint.
Rens
bladselleristænglerne, og skær dem i små stykker.
STEG løg og
bladselleri klare i en gryde med smør.
Tilsæt skyllede
timianblade, chili og majskerner.
HÆLD mælken i
gryden, og kog suppen i ca. 15 min.
Blend suppen til den
er helt jævn og glat.
Smag suppen til med
salt, peber og chili.
Spæd evt. med vand,
hvis suppen er for tyk.
SERVER den rygende
varme suppe med rejer, brøndkarse og evt. brød.
TIPS: Du kan skære
kernerne af et par friske majskolber eller bruge frosne majskerner.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin