Logo

Ceviche simple

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g laksefilet, fri for ben og skind.
5 limefrugter
stærk frisk chili
salt
iceberg
kogte store kartofler
1 rødløg
 
Skær laksen i tern af 1 cm. kom dem i en skål og bland dem med saften af limefrugten og chilien, lad det stå i ca 1 time.
Kog kartoflerne og hak rødløget.
På en tallerken anrettes icebergbladet som en skål og afdryppede laksetern lægges i.
De kogte og pillede kartofler lægges ved siden af med det hakkede rødløg.
Serveres med en kold hvidvin.
Retten stammer fra kystområdet i Peru.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.850 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her