Logo

Filodejskurv med kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeost.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

240 g røget hellefisk

Æggestand
2 dl letmælk
200 g past. æggehvider
120 g past. æggeblommer
margarine
salt

fillodejskurve:
½ pakkefillodej
olie eller smør til pensling

Flødeosten:
200 g flødeost naturel
¾ bdt purløg
Salt
Peber

Salaten:
½ stk egeløvsalat
½ stk escarolsalat

8 skiverfranskbrød
40 g smør

Pynt
Dild
purløg

Æggestand:
Past. æggeblommer og æggehvider piskes med mælk og salt, hældes i forme, der er sprøjtet med margarine. Sættes i ovnen i vandbad ved 110 C. i ca. 50 minutter.

fillodejskurve:
fillodejen skæres ud i passende størrelser ( 4 lag til hver kurv), pensles med olie eller smør og lægges over smurte skåle i ønsket størrelse, bages i ovnen ved 170 C. i ca. 10 minutter. Stilles til afkøling.

Flødeosten:
Flødeosten røres lind med fløde, salt, peber og purløg, til den kan sprøjtes.

Hellefisken:
Hellefisken skæres i passende skiver, så den kan foldes til kræmmerhuse, fløde- osten sprøjtes i kræmmerhusene med en rillet tyl, stilles på køl.

Salaten:
Egeløvsalaten plukkes.

fillodejskurven arengeres med foledehellefisk med en klat flødeost og salat, æggestanden serveres til. Pynt med dild og purløg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.029 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her