Logo

Carpaccio med rucola og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g velhængt okse- eller kalvefilet i papirtynde skiver
4 spsk kraftig olivenolie
1 bdt rucola-salat eller lidt radicchio
Ca. 50 g frisk parmesan ost i tynde flager
Friskkværnet peber
havsalt.
       
Pensl to store tallerkener med lidt af olivenolien.
Bank evt. kødskiverne let med bagsiden af hånden og anret dem med salaten på 2 tallerkener.
Stænk olivenolie over, drys osten på og krydder retten med friskkværnet peber samt salt og lad den trække, mens de Sicilianske landboller lunes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.522 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her