Logo

Bruchetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bruchetta stammer oprindeligt fra Italien. De spises som regel til forret men kan også bruges som tilbehør til suppe eller som snack. Det er en meget hurtig og nem forret, men utrolig lækker.

 

Bruschetta 4 stk,

 

 

4 tynde skiver hvedebrød eller 8 skiver flute

1 fed hvidløg

olivenolie

 

Rist brødskiverne i ovnen til de er sprøde. Gnid skiverne med hvidløg og stænk med en god olivenolie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her