Logo

Broccoli serveret som asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en spændende ret med broccoli og hollandaisesauce. Retten serveres som asparges i det stilke bruges mens hoved kommer i saucen. anderledes med lækkert.


stilke af broccolien med hoveder på.
Sauce:
4 æggeblommer
1 tsk kryddereddike
200 g smeltet smør
1 dl piskefløde
citronsaft
salt og peber

*

Pluk de fine stilke af broccolien med hoveder på.
Hovederne kan evt. bruges i en salat eller hakkes
med æggeblandingen til sidst. Rens broccolistilkene
og kog dem halvmøre i letsaltet vand i 8-10 min.
Lad dem dryppe af i en sigte.
Server de kogte broccoli med

Hollandaise sauce:
Sæt en skål i det dampende broccolivand og kom æggeblommerne i skålen.
Tilsæt meget langsomt kryddereddiken og dernæst det smeltede smør.
Smag til med citron, salt og peber og bland evt. 1 dl ymer eller piskefløde.
Kom de finthakkede broccolihoveder i saucen, som hældes over broccolistilkene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her