Tynde skiver af Bison filet med olivenolie
400 g Bison filet (gerne Ribeye- eller tykstegsfilet evt inderlår)
100 g sorte oliven
100 g kapers
1 lille stykke parmesan ost
1 dl olivenolie
1 citron
Salt og peber
Lidt frisk basilikum
Flûtes
Afpuds Bison fileten og skær den i tynde skiver.
Skiverne kan eventuelt bankes endnu fladere mellem to stykker plastic.
Kødskiverne anrettes på fire kolde tallerkener og krydres med salt og
peber.
Riv skallen af citronen i tynde skræller.
Lun olivenolien ganske let i en gryde, sammen med den tynde citronskal.
Tag gryden af ilden og smag til med salt, peber og citronsaft.
Afkøl olivenolien og smør den ud over kødet.
Sorte oliven og kapers fordeles ud over anretningen.
Drys med revet parmesan og frisk basilikum.
Serveres straks, mens kødet endnu er rødt. (Går der for lang tid, vil
citronsaften give kødet en grålig farve).
Giv ekstra oliven og flûtes til.