Logo

Luksus æggestand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 broccoli buketter
4 hele æg
1 ½ dl cremefine
revet muskatnød samt salt og peber 
150 g rejer
2 ½ dl creme fraice
1 gl stenbiderrogn ( røde)
skiver af 1 citron til pynt
 
Broccoli dampes i ca 5 min, tages op og drypper af .
Æg piskes sammen og blandes med Cremefine.
Smages til med salt og peber.
Hældes i en passende form og bages i 45 min i vandbad ved 150°C.
Stilles til afkøling, hvorefter den anrettes på et fad.
Pyntes med rejer og serveres med stenbidersauce:

Rørt af cremefraiche og stenbider rogn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her