Server små lækkerier
uden brug af kniv og gaffel til studenterbuffeten eller sankthansaften.
Opskriften er nem at gå til, og det meste kan forberedes i god tid, inden
gæsterne kommer.
Arbejdstid: 20 min. Ikke
fryse-egnet. Opskriften er til 8 personer.
#
300 g pillede rejer
2 avocadoer (skåret i
små terninger)
2 hjertesalat
(fintsnittede)
1 lille rødløg
(finthakket)
Dressing:
½ frisk chili
(finthakket, uden frø)
2 spsk limesaft
4-5 spsk olie
½ tsk honning eller
sukker
salt og peber
*
Pisk dressingen
sammen.
Vend rejerne med
avocado, salat og rødløg og vend dressingen i.
Fordel i små glas.
Tips: Rejerne kan
erstattes med kogt krabbekød. Er krabberne friskkogte, kan du anrette salaten i
krabbeskallerne.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin