#
4 små avocado
lidt citronsaft
4 halverede pimentfyldte oliven
lidt røde ringe af frisk rød chili
Tunmousse:
1 ds velafdryppet tunfisk, 150 g netto
1 lille bæger yoghurt naturel
1-3 tsk finthakket rød chili
3 spsk hakket pimentfyldte oliven
3 spsk hakket persille
lidt citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
12 cherrytomater
1 spsk hakket persille
4-6 skiver toast el. sandwichbrød
*
Pisk tun og yoghurt sammen til en blød sammenhængende masse.
Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til.
Halver avocadoerne og fjern stenen.
Gnid lidt citronsaft i hulningen.
Fordel tunmousse i dem og pynt med oliven og chiliringe.
Læg 2 halve avocado på hver tallerken.
Halver cherrytomaterne og stik dem på 4 små træspid.
Drys med persille og læg dem ved retten sammen med ristet brød.