Stenbiderrogn kaldes
også "dansk kaviar" og er i sæson netop nu. Her er et enkelt og
lækkert stykke mad, der er velegnet som forret eller en hurtig frokost.
Arbejdstid: 20 min. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
#
1 avocado
¼ økologisk lime
salt og friskkværnet
peber
2-3 forårsløg
2 håndfulde små
salatblade
2 skiver lyst brød
100 g renset
stenbiderrogn
1 tsk olie
*
Halver avocadoen og
fjern stenen.
Tag frugtkødet ud af
skallerne og skær det i små stykker.
Vend dem med
fintrevet limeskal. limesaft, salt og peber.
Rens forårsløgene,
snit dem fint og vend dem i avocadosalaten.
Skyl og slyng
salatbladene.
Rist brødet let og
læg salatblade og avocadosalat på brødet.
Smag stenbiderrognen
til med olie, salt og peber og fordel den på madderne.
Nyd straks evt. med
lidt ekstra lime.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin