Logo

Aubergineruller med gedeost og raita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aubergineruller med gedeost og raita

Trækul:      Direkte     

Gas:           Direkte/middel varme

Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 4 minutter

 

2 auberginer

4 spsk olivenolie til pensling

175 g gedeost

3 spsk hakket frisk salvie

Raita:

3 dl yoghurt naturel

2 fed hvidløg, knust

4 spsk hakket frisk mynte

 

A. Læg 16 cocktailpinde i koldt vand i ½ time.

Skær stilkene af auberginerne.

Skær derefter hver af auberginerne i 8 skiver på den lange led.

Skiverne pensles med,olie på begge sider og drysses med salt og peber.

Grill dem direkte over middel varme i 6 min., mens de vendes en enkelt gang, til de er møre. Lad dem køle af.

 

B. Raita: Hæld yoghurten i en skål og rør hvidløg og mynte i.

Smag raitaen til med salt og peber og sæt den i køleskabet, til den skal bruges. Raitaen kan også laves i forvejen, blot den op­bevares i køleskab.

 

C. Skær gedeosten i seksten stykker.

Læg et stykke gedeost oven på hver aubergineskive og drys en smule hakket salvie på hver.

Rul aubergineskiverne sammen og luk dem med en cock­tailpind.

 

D. Grill auberginerullerne indirekte over lav varme i 4 min., og vend dem en gang under stegningen.

Server de varme aubergineruller sammen med en skål raita som dip.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.177 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her