Logo

Auberginepuré med tun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor aubergine
salt & peber
citronsaft
2 spsk olivenolie
hakket persille eller dild
1 dåse tun naturel
2 tomater

Auberginen lægges på en glohed grillpande eller jernpande. Den vendes ofte, så den bliver ensartet stegt. Auberginen bliver efterhånden helt sort. Når den er helt blød, er den færdigstegt. Auberginen flås og kødet afdryppes, inden det hakkes eller køres igennem en blender. Brug en rustfri kniv, så misfarvning undgås Auberginenpuréen smages til med salt, peber, hvidløg (gerne rigeligt) og blandes med olie og hakkede urter. Afkøles derefter. Læg mosen på et fladt fad og garnér med tun og tomatbåde. Drys med hakket persille eller dild, og server med ristet brød.
Tilberedningstid : Ca. 30 min.








Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her