Logo

Auberginelasagne med brøndkarseolie og aceto balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lasagnen er ikke tænkt som en selvstændig og mættende ret, men blot som en lille forret eller som tilbehør til fisk eller kød. 4 personer.

# Ingredienser 
Auberginelasagne:
2. auberginer
3 spsk extra jomfruolivenolie
1 bdt storbladet basilikum eller 2. potter almindelig
50 g gedeost i lage, fx fra Tebstrup
Salt

* Tilberedning 
Brøndkarseolie:
1 potte brøndkarse
1 dl extra jomfruolivenolie
1 spsk Aceto Balsamico
 
Auberginelasagne: Skær auberginerne i skiver.
Pensl med olivenolie og læg skiverne på en bageplade med bagepapir.
Bag dem ved 200 ºC i ca. 15 minutter. Afkøl en anelse.
 
Skær gedeosten i tynde skiver.
Læg på en bageplade med bagepapir en skive aubergine, derefter skiver af gedeost, 

så de dækker aubergineskiven,
Kom en skive aubergine ovenpå og derefter godt med basilikum.
Fortsæt på den­ne måde, til der i alt er 9 lag.
Bag lasagnen i ovnen ved 220 ºC i ca. 15-20 minutter.
 
Brøndkarseolie: Kør brøndkarse og olie hurtigt sammen i en blen­der.
 
Anret portionslasagnen på tallerkener og dryp først med brønd­karseolie, derefter med nogle dråber Aceto Balsamico.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her