2 auberginer
1 løg i strimler på langs
1 spsk hakket hvidløg
1 spsk hakket frisk rød chilifrugt
1 spsk olie
1 tsk knust gurkemeje
½ tsk knust koriander
1-2 tsk knust kardemomme
1 knust nellike
1 ds flåede tomater drænede og udkernede
2 ½ dl yoghurt naturel
Bag auberginerne i en 250ºC varm ovn i 20 min.
Vend dem et par gange undervejs.
Lad dem køle lidt af og pil skindet af.
Skær auberginekødet i tern og mos det let med en gaffel.
Sauter løg, hvidløg, ingefær og chili i olien til løgene er bløde.
Vend gurkemeje, koriander, kardemomme og nelliker i.
Vend derefter de flåede tomater uden væde, aubergine og yoghurten i.
Varm retten forsigtigt igennem og server den evt. med et godt brød.
Retten vinder ikke mange point på udseendet, men smager dejligt på en
kold vinterdag.