Logo

Auberginecurry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 auberginer
1 løg i strimler på langs
1 spsk hakket hvidløg
1 spsk hakket frisk rød chilifrugt
1 spsk olie
1 tsk knust gurkemeje
½ tsk knust koriander
1-2 tsk knust kardemomme
1 knust nellike
1 ds flåede tomater drænede og udkernede
2 ½ dl yoghurt naturel
 
Bag auberginerne i en 250ºC varm ovn i 20 min.
Vend dem et par gange undervejs.
Lad dem køle lidt af og pil skindet af.
Skær auberginekødet i tern og mos det let med en gaffel.
Sauter løg, hvidløg, ingefær og chili i olien til løgene er bløde.
Vend gurkemeje, koriander, kardemomme og nelliker i.
Vend derefter de flåede tomater uden væde, aubergine og yoghurten i.
Varm retten forsigtigt igennem og server den evt. med et godt brød.
Retten vinder ikke mange point på udseendet, men smager dejligt på en
kold vinterdag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her