Logo

Aubergine-bruschetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Aubergine-bruschetta

 

Brød grillet med aubergine og mozzarella. Mozzarella er en frisk italiensk ost med mild smag, der fås i runde kugler i saltlage.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Grilltid: ca. 5 min.

 

#

1 fuldkornsflûte

3 spsk olie

2 fed hvidløg

1 slank aubergine

2 tomater

125 g italiensk mozzarella

salt og friskkværnet peber

frisk basilikum

*

 

Flæk brødet på langs, og læg de to halve flûtes i et ovnfast fad.

Rør 2 spsk olie med knust hvidløg, og smør halvdelen af det på brødet.

Skær aubergine, tomater og mozzarella i skiver.

Læg dem skiftevis i en række på brødet.

Dryp med resten af olien, og krydr med salt og peber.

Sæt brødene under den varme grill i ovnen i ca. 5 min.

Drys med basilikumblade, og nyd brødene varme.

 

Aubergine-bruschetta



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her