Brød
grillet med aubergine og mozzarella. Mozzarella er en frisk italiensk ost med
mild smag, der fås i runde kugler i saltlage.
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Grilltid: ca. 5
min.
#
1
fuldkornsflûte
3 spsk
olie
2
fed hvidløg
1
slank aubergine
2
tomater
125
g italiensk mozzarella
salt
og friskkværnet peber
frisk
basilikum
*
Flæk
brødet på langs, og læg de to halve flûtes i et ovnfast fad.
Rør
2 spsk olie med knust hvidløg, og smør halvdelen af det på brødet.
Skær
aubergine, tomater og mozzarella i skiver.
Læg
dem skiftevis i en række på brødet.
Dryp
med resten af olien, og krydr med salt og peber.
Sæt
brødene under den varme grill i ovnen i ca. 5 min.
Drys
med basilikumblade, og nyd brødene varme.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin