Logo

Aioli med grillede tigerrejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl Hellmann's Real mayonnaise
200 g grønne asparges
3 stk fede finthakket/presset hvidløg
skrællen fra en citron
salt og friskkværnet peber
20 g tigerrejer
5 stk små træspid
 
Aioli: Bland Hellmann,s, hvidløg, citronskal, salt og peber i en skål.
Sæt tigerrejerne på spiddene og grill dem nogle få minutter på hver side, til de er blevet flot røde.
Server aiolien til det grillede rejer sammen med lidt lækkert brød.
 

Tips: læg spiddene i vand i et par minutter inden brug, så brænder de ikke på grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 10.728 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her