Logo

Alibert Fagotti med svampe og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fintsnittet hvidløg
1 friskrevet parmesanost
1 bk. rucola
200 g snittede champion
1 pk. Alibert Fagotti med svampe (Irma)
olivenolie til stegning
salt og peber

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Varm lidt olivenolie på en pande og sauter svampe og hvidløg i 3-5 minutter. Hæld vandet fra den kogte pasta og vend det hele sammen med rucola, parmesanost og krydr med salt og friskkværnet peber.

Når retten skal serveres dryppes der evt. lidt trøffelolie henover.

Server retten rygende varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.215 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her