Logo

Ørred, baconsvøbt med tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Servér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til som forret. Eller server kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris til som hovedret. let fisk og sund mad

800 g ferske havørred (eller evt. fersk laks)
12 blade frisk spinat
8 skiver bacon
Salsa:
4 bøftomater
3 spsk frisk koriander
1 rødløg
1 lime
2 spsk (oliven)olie
1 frisk grøn chili
2 fed hvidløg

 

A. Skær fisken i bøffer (pæne stykker uden skind), læg 3 spinat blade på hver bøf og svøb dem i bacon.

 

B. Salsa:

Hak tomater, koriander og løg og bland med limesaft, olie, chili og hakket hvidløg.

C. Bag fisken på 200°C i 10 min.

Servér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til (som forret).

Eller server kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris til som hovedret.

 

Tips: Server en hvidvin til fisken (det sikre) eller vov at servere en Pinot Noir rødvin - flere og flere drikker lette rødvine til fiskeretter.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her