800 g ferske havørred (eller evt. fersk laks)
12 blade frisk spinat
8 skiver bacon
Salsa:
4 bøftomater
3 spsk frisk koriander
1 rødløg
1 lime
2 spsk (oliven)olie
1 frisk grøn chili
2 fed hvidløg
A. Skær fisken i bøffer (pæne stykker uden skind), læg 3 spinat blade på hver bøf og svøb dem i bacon.
B. Salsa:
Hak tomater, koriander og løg og bland med limesaft, olie, chili og hakket hvidløg.
C. Bag fisken på 200°C i 10 min.
Servér fiskebøfferne med salsaen og et godt brød til (som forret).
Eller server kogte kartofler vendt med lidt olie og friske urter eller ris til som hovedret.
Tips: Server en hvidvin til fisken (det sikre) eller vov at servere en Pinot Noir rødvin - flere og flere drikker lette rødvine til fiskeretter.
--