Logo

Ørred med fennikel og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

2 ørred
1 stk fennikel
4 modne tomater
1-2 fed hvidløg
Frisk koriander
olivenolie
Salt og peber

Varm olivenolie på en pande og steg fiskene 5 - 6 minutter. Krydr med salt og peber. Snit fenniklen fint og rist den i lidt varm olivenolie. Tilsæt fint snittede hvidløg og tomater der er skåret i
tern. Lad det simre 4 - 5 minutter. Tilsæt plukket koriander og krydr med salt og peber. Brød til.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her