Logo

Ølmarineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 skiver fersk laks (ca. 400 g)
1 lime
1 spsk salt
2 spsk sukker
½ tsk friskmalet hvid peber
½ dl porter
1 knivspids stødt kanel
 
Brug helt frisk laks.
Skær skiverne så tynde og ensartede som muligt.
Bland sukker, salt og peber.
Drys halvdelen ud på et stykke bagepapir; læg laksestykkerne herpå.
Drys med resten af blandingen.
Lad det trække i ca. 10 min.
Bland porter, limesaft og kanel.
Fisken skal pensles et par gange på hver side.
Anret laksen portionsvis.
Serveres med groft rugbrød eller groft flûte.
Lidt røræg hvor der i stedet for mælk er tilsat et par spsk porter og drysset med masser af fintskåret purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her